vineri, 13 ianuarie 2017

Alexandra Ușurelu revine la Iași

    Alexandra Ușurelu anunță al doilea oraș în care va susține spectacolul “Am să fiu eu casa ta”. Pe 14 februarie, de la ora 20, Alexandra Ușurelu va susține pentru prima oară la Iași, la Casa de Cultură a Studenților, un concert cu band și orchestră de cameră.


   Concertul face parte din turneul “Am să fiu eu casa ta“, care va ajunge în 5 orașe din țară și pe care Alexandra Ușurelu îl deschide la final de ianuarie prin cele două concerte simfonice consecutive din Sala Mare a Teatrului Național din București.

   La Iași, Alexandra Uşurelu va prezenta alături de 11 muzicieni mai multe cântece de pe al doilea album al său, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, ”La capătul lumii”.

   De altfel, anul trecut, tot pe 14 februarie, interesanta artistă, singulară în peisajul muzical românesc actual, cânta tot la Iasi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare.
Biletele pentru concertul de la Casa de Cultură a Studenților din Iași se găsesc pe eventim.ro, iabilet.ro şi la Agenția de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor Iași.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu