marți, 8 ianuarie 2013

Studenți de valoare



      Astăzi va avea loc cea de-a patra ediție a Galei Studenților Români din Străinătate. Evenimentul va sta și de această dată sub semnul excelenței. La început de 2013, studenţi, absolvenţi, personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai societăţii civile şi jurnalişti se vor întâlni la acest eveniment pentru a cunoaşte meritele unor studenţi români cu rezultate deosebite în plan academic şi extra-curricular în străinătate, spun organizatorii.
     Vor urca pe podium tineri remarcabili, care se bucură de succes peste hotare, dar care au nevoie de afirmare și de recunoaștere publică în România. Ei sunt exemple firești ale generaţiei actuale, care se disting prin curaj și creativitate în comunități academice și culturale dintre cele mai diverse.
    Categoriile de premii ce vor fi acordate la ediția din 2013 a Galei LSRS sunt Studentul Român al Anului din America, Studentul Român al Anului din Europa, Studentul Român al Anului de pe alte Continente (America de Sud, Asia, Africa, Australia), Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România, Premiul Special în Arte și Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu