miercuri, 9 ianuarie 2013

PRBeta şi workshop-urile

           În 2013, PRbeta continuă programul de educație alternativă început anul trecut. Asociația oferă susținere și consultanță studenților care au participat la workshop-urile din 2012, cu scopul de a găsi internship-uri și locuri de muncă pentru fiecare dintre studenții participanță (60 persoane). PRbeta își propune să organizeze o serie de workshop-uri de comunicare și în 2013.
          În total, la workshop-urile PRbeta au participat 60 de studenți, câte 15 în fiecare oraș. Workshop-urile au fost susținute de specialiști în domeniul comunicării online. Momentan, destinatarii workshop-urilor de comunicare PRbeta sunt studenţii din ani terminali, atât de la ciclul de licenţă, cât şi de la masterat.
         În perioada 29 octombrie – 8 decembrie 2012, PRbeta împreună cu partenerii a organizat o serie de workshop-uri de comunicare pentru studenții din marile centre universitare ale țării. Peste 25 de studenți au fost acceptați la internship-urile oferite de brandurile prezente pe piața națională, iar 16 studenți sunt deja angajați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu