marți, 22 ianuarie 2013

Gata cu OTV-ul ?

         Nu mai înțeleg nimic. Cum au închis OTV, de ce așa repede? Nu au soluționat toate cazurile prezentate noapte de noapte. Dan Diaconescu și angajații săi nu au reușit să o găsească pe Elodia și au căutat-o atîția ani și nicipentru alte subiecte nu au reușit să strîngă probe și să găsească cheia sau vinovatul.
         Înțeleg că decizia aparține Consiliului Național al Audiovizualului care a retras astăzi cu unanimitate de voturi, licența postului OTV. Totodată, la termen licența postului de televiziune ar fi expirat pe  data de 28 martie 2013. Dar au avut unii grija ca termenul să fie mai rapid și au decis să retragă licența OTV-ului.
         De ce se întîmplă asta pentru că societatea Ocram Televiziune SRL,cea care deține licența televiziunii, nu a făcut dovada plății unor amenzi aplicate de Consiliu pentru încălcări ale legislației audiovizualului, în anii 2009, 2010, 2011 și chiar anul 2012.
         S-a decis retragerea licenței OTV-ului. Ok, am înțeles dar cu găsirea Elodiei cum rămîne? Am și eu o curiozitate ciudată pentru unii dar asta e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu