joi, 19 septembrie 2013

Zodii și astrograme și Simpozion Naţional de Astrologie “Ritmuri Astrale”



        Gata cu ghicitul în cafea sau cărți, avem ceva serios și cu invitați importanți. Cînd va fi asta-pe 21 și pe 22 septembrie. Este vorba despre ce-a de-a doua ediţie a Simpozionului Naţional de Astrologie “Ritmuri Astrale”, la care sunt aşteptaţi specialişti din toată ţara, alături de un numeros public. Şi-au anunţat deja prezenţa Firicel Ciarnău, vicepreşedintele Asociaţiei Astrologilor din România (AAR) şi fondatorul Şcolii “Fidelia”, prima instituţie de profil din România, Ionuţ Hristescu (vicepreşedinte AAR), Gabriela Dima (Minerva), un cunoscut realizator de emisiuni de profil, Rodica Purniche (TVR Bucureşti), autor de carte şi astrolog cunoscut, alături de mulţi pasionaţi şi iubitori de astrologie inclusiv de la Centrul de Cercetătir din Republica Moldova.

      Iniţiativa aparţine Clubului de Astrologie “Astro Mercur “, coordonat de Ana Gabriela Tăutu. Simpozionul va reuni o serie de prelegeri, susţinute de participanţi, şi discuţii libere cu publicul. Prima zi a manifestării se va derula în Sala Mare a Teatrului Luceafărul”, iar a doua zi la Librăria „Cărtureşti”  din Complexul Palas.
     O premieră a Simpozionului  Naţional de Astrologie „Ritmuri Astrale” va fi Târgul „Echinocţiul de Toamnă”. Manifestarea va fi inedită atât prin concept, cât şi prin misiune.
    În zona dedicată Târgului sunt aşteptaţi artizani, artişti, producători de bunuri tradiţionale (bucate tradiţionale, dulceţuri, conserve), editori de carte, cabinete de terapii alternative, furnizori de decoraţiuni interioare, produse din gama ezoterică, specialişti Feng Shui, fitoterapeuţi, cabinete de astrologie şi numerologie.
     Intrarea publicului va fi gratuită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu