marți, 17 septembrie 2013

Opt zile pina la Târgul pentru Fermieri AGRALIM



     În perioada 26-29 septembrie 2013 la Centrul Expozițional Providența din Iași va fi organizată sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale cea de-a VII-a ediție a Târgului pentru Fermieri AGRALIM. Evenimentul este completat de o serie de conferințe de specialitate reunite sub emblema Forumului Agricol și de Seara de Excelență în Agricultură, singurul eveniment de premiere a performanțelor în agricultură în regiune de Nord-Est.

    Evenimentele dedicate cu precădere fermierilor, specialiștilor și antreprenorilor în sectorul agricol și administrației publice locale din regiunea de Nord-Est sunt organizate de ABplus Events, în parteneriat cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Consiliul Județean Iași, Direcția pentru Agricultură a Județului Iași, cu susținerea Direcțiilor Agricole din județele Moldovei și a Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit 1 Nord-Est Iași.

      Târgul AGRALIM din toamna acestui an este dezvoltat pe două mari paliere: târgurile specializate AGROFARMA și AGROZOO, acestea fiind locul unde fermierii și specialiștii în domeniu pot identifica cele mai bune produse și soluții pentru activitatea lor. Târgul organizat în perioada 26-29 septembrie, la Centrul Expozițional Providența Iași reunește companii din întrega țară, dar și din străinătate (Danemarca, Bulgaria, Ungaria).


      Timp de două zile respectiv pe 26 şi 27 septembrie la Iaşi va avea loc ediţia a III-a a Forumului Agricol. Evenimentul se va desfăşura la Centrul Expoziţional Providenţa odată cu Tîrgul pentru Fermieri AGRALIM. Organizatorii spun că tema generală a forumului este "Exemple de succes şi modele europene de activităţi în agricultură".

      Forumul Agricol se adresează fermierilor cu exploatatii agricole, proprietari de ferme, operatori de agricultura ecologica, beneficiari ai fondurilor europene, ingineri agronomi, ingineri zootehnişti, procesatori din industria alimentară, retaileri, tehnologi dar şi directorilor şi reprezentanţilor ai DADR, CA, APIA, primariilor, consiliilor locale şi judeţene din Regiunea de Nord-Est sau reprezentanţi ai asociaţiilor de profil; reprezentanţi ai MADR şi unităţilor centralizate; reprezentanţi ai Grupurilor de Acţiune Locală; cadre universitare şi alte persoane interesate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu