duminică, 15 septembrie 2013

Campania “Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul!”



      Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany împreună cu Moldova Mall lansează campania “Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul!”, acţiune ce îşi propune să ajute 50 de copii cu posibilităţi reduse din satul Liteni, comuna Belceşti, cu rechizitele necesare la începerea noului an şcolar.
     Campania se va desfăşura în perioada 9 – 26 septembrie 2013 la parterul centrului comercial Moldova Mall din Iaşi şi are ca scop să sensibilizeze cât mai mulţi clienţi ai centrului comercial şi nu numai, cu privire la dificultăţile pe care le întâmpină aceşti copii şi familiile lor în pregătirea pentru anul şcolar care urmează.
 
     Iniţiativa nu este la prima ediţie, colaborarea dintre Moldova Mall şi Fundaţia Bethany într-o astfel de campanie având deja o tradiţie de 3 ani. Dacă în anii precedenţi rechizitele şi hăinuţele oferite de ieşeni au fost dăruite copiilor cu dizabilităţi, anul acesta campania vrea să ajute copiii din mediul rural.
      Cei care vor vizita Centrul Comercial Moldova Mall în perioada următoare sunt invitaţi la un gest de generozitate. Fie că vor dori să doneze un ghiozdan complet echipat, o uniformă nouă, un caiet sau un set de creioane, fiecare gest va fi profund apreciat de copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu