vineri, 11 noiembrie 2016

A fost o gală de poveste

     Cînd oamenii sunt faini nimic nu pare imposibil. Asta am simțit ieri seară, la Gala 25 de ani de Salvați Copiii Iași. După luni de zile de muncă  pentru acest moment, după 25 de evenimente create și derulate special pentru a marca cei 25 de ani a fost o seară de neuitat iar implicare a dat roade. Cel puțin asta au spus toate persoane cu care am vorbit ore în șir.

     Cu această ocazie vreau să le mulțumescfoarte mult , în nume personal, celor care formează marea familie Salvați Copiii Iași și care m-au chemat să le fiu alături și de la care învăț mereu cum să ajut, să îmi folosesc ceea ce am studiat sau ceea ce am acumulat de-a lungul timpului.
     Totodată mă simt norocoasă să am prieteni precum talentatul  ieșean de 11 ani, Alexandru David care a donat opt lucrări de-ale sale tocmai pentru a se stînge banii necesari continuării serviciilor acordate micuților beneficiari ai Salvați Copiii Iași. David a ajutat mereu și dă dovadă de generozitate și dorința de a schimba vieți chiar dacă nu are decît 11 ani. Reverențe, prieten drag și extrem de talentat!
     Mulțumesc tare mult pentru sprijin Centrului de promovare Turistică Iași condus de doamna Carmen Chiorcea care susține tinerele talente.
     Alături de noi au mai fost și alți tineri talentați. Frații Marialuisa și Thomas Andrici alături de părinții lor. Cei doi au transmis multă energie pozitivă și bucurie prin vocile calde și mesejele melodiilor alese pentru gală. Le sunt extrem de recunoscătoare pentru extraordinara implicare.
    Diana Petcu și Ștefan Atârgovițoae sunt două voci aparte și două prezente constante la evenimentele Salvați Copiii Iași care iubesc muzica și asta se simte de fiecare dată cînd îi ascultăm. Vă admir foarte mult și vă prețuiesc, scumpii mei.

    Essenza Quartet  este un proiect îndrăzneț ce are ca scop să promoveze muzică de calitate printr-o formulă inedită. Aseară ați putut asculta Essenza Quartet adică la Vioara - Patricia Iacob, Oboi - Petrisor Diana Maria, Viola - Ruxandra Trofin,Violoncel - Mertic Diana Maria. Mulțumesc mult pentru sensibilitate și atmosfera creată!
     Nu îl ultimul rînd le mulțumesc din tot sufletul doamnei dr. Cristina Radmehr și domnului dr. Afshin Radmehr de la Denta Max care au fost în permanență lîngă proiectele Salvați Copiii Iași, au dăruit multe zâmbet și bani la diferitele campanii. 
    Doamna Mari Frunză  merită felicitările noastre pentru că asigură masa caldă pentru micuții de la Căsuța cu cireșe și susține proiectele organizației.
     Îi mulțumim mult și domnului director executiv de la Fundația pentru Comunitate, Imre Andras și Alinei Moldovanu și Ștefanei de la Optica Medicală Vision For You pentru tot sprijinul în campaniile derulate pînă acum.
     A fost o seară pe care nu o voi uita și asta datorită vouă, tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu