marți, 15 noiembrie 2016

Gală caritabilă de excepție, 25 de ani de activitate în comunitate și 10.000 de euro colectați pentru copiii din regiunea de Nord-Est prin campania “Zâmbet în dar”

Joi, 10 noiembrie 2016, începând cu orele 18:30, Grand Hotel Traian a fost gazda Galei aniversare “Zâmbetul unui copil contează” organizată de Salvați Copiii Iași, cu ocazia împlinirii unui sfert de veac de activitate în cadrul comunității. Aflată la cea de-a doua ediție, Gala de anul acesta marchează și finalul unei campanii de amploare care a inclus 25 de evenimente caritabile inedite, derulate în lunile septembrie - noiembrie 2016 cu scopul colectării de fonduri pentru sprijinirea a 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României.

Seara de 10 noiembrie 2016 a fost o seară a prieteniei, generozității și recunoștinței care a marcat într-un mod elegant și distins un sfert de veac de activitate Salvați Copiii Iași, de oameni minunați și parteneri de încredere care au fost alături de organizație în cei 25 de ani de activitate, cu generozitate și dăruire. Printre partenerii și colaboratorii prezenți la Gală s-au numărat reprezentanți de marcă ai instituțiilor publice, ONG-urilor și mediului de afaceri ieșean, tinere talente ale Iașului și susținători de suflet ai organizației.
Gala caritabilă a 
marcat finalul campaniei „Zâmbet în dar” derulată în această toamnă de organizația Salvați Copiii Iași cu scopul colectării de fonduri pentru sprijinirea a 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României. Campania a inclus 25 de evenimente caritabile inedite, care au mobilizat în perioada septembrie – noiembrie 2016 comunitatea ieșeană prin activități sportive, ateliere gastronomice și de creații florale, yard sale caritabil, spectacole de muzică și dans.

Prin derularea acestei campanii au fost colectate fonduri în valoare de 10.000 euro care vor fi folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică.

Pentru toți cei care doresc să sprijine în continuare copiii ajutați prin intermediul programelor organizației, Salvați Copiii Iași a lansat în luna octombrie platforma de donație on-line care poate fi accesată pe site-ul campaniei zambetindar.ro. 
Donațiile în produse pot fi aduse la sediul organizației din Str. Ion Simionescu nr.6, Bl. I5, PT 15, Dacia.
 Partenerii persoane juridice pot ajuta direcționând 20% din impozitul pe profit în sprijinul copiilor susținuți de organizație. Mai multe detalii la telefon 0731 834 729 sau prin email la irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu