luni, 28 noiembrie 2016

CONCERT CARITABIL PENTRU COPIII CU AUTISM

Asociaţia „Surâsul Albastru” – însoțitorul copiilor cu autism – invită la un frumos concert caritabil, ce va avea loc pe 4 decembrie, începând cu ora 16.00, la Ateneul din Iaşi.

Intitulat „Poveste de Moş Nicolae”, concertul se doreşte a fi un dar pentru toţi copiii, dar şi un mijloc de a celebra Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi (3 decembrie). Evenimentul are ca obiectiv şi promovarea înţelegerii problemelor cu care se confruntă copiii cu autism şi familiile lor, dar este şi o ocazie pentru schimbarea atitudinii față de ei prin eliminarea barierelor în ceea ce privește integrarea lor în comunitatea ieşeană.
Pentru copiii cu autism vor cânta cunoscutul chitarist Petran Paveliuc și elevii săi talentați de la Petran Music School, vor dansa balerinii de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă”, iar la final, Corul „Basileus” al Seminarului Teologic „Sfântul Vasile Cel Mare”, dirijat de diaconul Mihai Ursache, va oferi un moment de colinde.
Biletele pot fi procurate de la sediul Asociaţiei „Surâsul Albastru”, aflat pe Aleea Sucidava nr. 6 (cartier Dacia) sau pot fi rezervate pe e-mail la adresa surasulalbastru@gmail.com. Sumele adunate vor fi folosite pentru asigurarea terapiei în cazul unor copii proveniţi din familii cu situaţii materiale dificile.