joi, 27 octombrie 2016

Green in the City

   Sâmbătă, 29 octombrie de la ora 9.00 în Campusul Codrescu  vor veni toți cei care vor să se implice în  campania Green in the City spune  Cătălin Ciobanu, Career Manager la Yonder.


  Green in the City a apărut ca o inițiativă a echipei Yonder căreia i s-au alăturat Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni (ASII) și Plantăm Fapte Bune. Cele trei echipe reunite își propun acum să adune voluntari care să ajute la plantarea de cireși sălbatici și arbuști ornamentali.
   Campusul Codrescu găzduiește 2.000 de studenți cărora li se adaugă personalul campusului, a unităților administrative (Direcţia Servicii Sociale Studenţesti - D.S.S.S., Direcția de Schimburi Internaționale „Gaudeamus- Akademos”, Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră si Plasament – CIPO, Biblioteca de Litere și Biblioteca de Istorie a UAIC), precum și numeroși vizitatori. Starea spațiului verde acum lasă de dorit și necesită un refreshment serios.
  Singurul impediment al acțiunii este ploaia. Dacă va ploua și sâmbătă, acțiunea va fi amânată pentru week-endul următor.
    Detalii – Mihaela Roșca, Brand Manager – mihaela.rosca@tss-yonder.com și 0745.636.774

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu