joi, 17 noiembrie 2016

O lecție de generozitate

     Iată că atunci cînd există multă implicare imposibilul devine posibil. Așa s-a întîmplat și în cazul situației de la Jigoreni și încet-încet a fost construită o casă. Pentru mulți poate înseamna puțin iar pentru alții poate înseamna mult, foarte mult. Așa cred și membrii familiei Trișcă care astăzi se mută în noua casă la care nu mai visau. S-au zbătut și au încercat să bată pe la multe porți și unele au rămas închise iar ajutorul a venit cînd se așteptau mai puțin.
    Mă simt extrem de bine să știu că de la un articol de-al meu, urmat de mai multe postaări, zeci de persoane au dorit să ajute. Au fost duse și trimise de la îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, medicamente, jucării la materiale de construcții. Unii donatori au dorit să își spună numele și au motivat și pe alții. Au existat și persoane care m-au rugat să nu le spun numele și le respect decizia. Tuturor le transmit că au pus cîte o cărămidă la noua casă.
    Făcută doar pe jumătate, casa de la Jigoreni a putut fi terminată datorită comunității Donator de zîmbete, inițiată de domnul Adrian Cobzaru și soția sa, Alina Gabor. Au muncit acolo, au căutat cele mai bune soluții și au pus suflet în tot ce a urmat.
   Familia Trișcă mulțumește tuturor-Bogdan Tănasă, Cristina Radmehr, Mari Frunză, Simona Radu, Oana Bandol, Lumița Geman, Florin Mantale, Claudia Iordache și celor care au dorit să rămînă anonimi.
   Iată că imposibilul a devenit posibil și aveși respectul nostru al tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu