duminică, 18 ianuarie 2015

Patru copii și mama lor au rămas fără casă în timpul iernii

      Doamna Ozana Trișcă este mamă a patru copii- trei fete și un băiat și au rămas fără casă. Mai exact, locuința în care stăteau era în stare de degradare și s-a dărîmat. Mama și cei 4 copiii ai săi sunt nevoiți să stea la cineva care i-a primit din mila. Acum ei locuiesc într-un șpron dar nici aici, ei nu pot să rămînă pentru mult timp.

     Mama mi-a scris cu rugămintea de a o ajuta și de a spune tuturor povestea ei și a celor patru copii. Ozana Trișcă nu vrea să fie o povară pentru vecini și de aceea a apelat la mine gîndindu-se că ceea ce scriu va fi citit de persoane care i-ar putea întinde o mînă de ajutor. Orice mic sprijin le-ar fi de folos ca să aibă o căsuță a lor, să nu mai stea pe la alții care își fac milă și nu îi lasă în frig, acum în timpul iernii.
     Acum șopronul este locul unde ei dorm, mănîncă, își fac baie, își usucă rufele. Mai mult, tot aici, unde stau înghesuiți, copiii își fac temele pentru școală și nu vor să renunțe la studii. Bani nu au pentru că mama are grijă toată ziua de copii iar singura sursă de venit o reprezintă alocațiile lor
     Casa care ar trebui să o renoveze este la  adresa Trișcă Magda, sat Jigoreni, comuna Țibănești, judetul Iași, strada Biserici  nr. 9, număr de telefon 0752/290393. Ozana Trișcă spune că oricînd puteți merge la fața locului pentru a constata cele povestite.
Cei care pot dona bani, au la dispoziție nr. de cont RO15CECEIS2408RON1076287-Trișcă Magda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu