luni, 5 mai 2014

Expoziția fotografică « Muzee din Iași »

Asociaţia "Centrul de Promovare Turistică Iaşi" şi Clubul Fotografilor Iași în parteneriat cu Casa de Cultură « Mihai Ursachi » Iași , cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Consiliului Județean Iași, organizează în Turnul GOLIA, et.I si II, în perioada 5 mai - 30 mai  , expoziția fotografică intitulată « Muzee din Iași ».
Expoziția de față este a doua ediție, după cea din decembrie 2013, intitulată atunci,
 « Iași-Destinații Spirituale».
 Expoziția « Muzee din Iași » reunește un număr de 60 de fotografii alb-negru și color ce reprezintă imagini ale muzeelor din Iași și imagini din muzeele din mun. si Jud.Iași surprinse prin intermediul obiectivului fotografic și desigur, având amprenta personală a artistului fotograf.
Expoziția dorește să suscite curiozitatea privitorilor și în final devine o invitație adresată acestora de a trece în mod fizic pragul muzeelor ieșene.
Putem spune că vizitând un muzeu- muzeul de la Golia, vedem imagini și cunoaștem câte puțin din toate muzeele Iașului.
Asociaţia "Centrul de Promovare Turistică Iaşi" a editat și un album cu toate fotografiile reunite în această expoziție, album care va fi oferit fotografilor participanti in expozitie si prezenți la vernisajul care va avea locde la ora 17,00 , în Turnul Golia, et.I și se dorește a fi un material de promovare și după ce expoziția se va închide.
          Expoziția de fotografie “Muzee din Iași  reprezintă încă o modalitate de promovare a Iașului, a obiectivelor  sale turistice –de această dată muzeele orașului nostru, prezentate prin intermediul obiectivului aparatului de fotografiat.
         


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu