joi, 14 noiembrie 2013

Zilele EcoCreativ la Golia



          Asociaţia "Centrul de Promovare Turistică Iaşi" şi Asociaţia EcoCreativ Iași pregătesc în această toamnă debutul unui proiect mai amplu intitulat „Zilele EcoCreativ la Golia”. Astfel, sâmbătă 16 noiembrie 2013 debutează  prima ediţie a acestui proiect , intitulată „Hai la joacă în Turnul Golia”.
        De la ora 10.00, se vor realiza obiecte handmade în tehnica origami, quiling, creaţii din nasturi, dar şi bijuterii handmade. Patru artişti handmade pasionaţi, fiecare dintre aceştia specializat într-una dintre tehnicile amintite mai sus vin la Golia pentru a participa la un atelier creativ prin care să îi înveţe pe cei mici cum să se joace, dar în același timp să îşi folosească imaginaţia şi să facă singuri creaţii artistice din materiale refolosibile sau uşor accesibile. 
         În cadrul evenimentului „Hai la joacă în Turnul Golia”, pentru ca acesta sa fie cât mai atractiv , cei mici vor primi o gustare surpriză, dulce, dar sănătoasă, fără zahăr, iar în plus, pentru toţi participanţii indiferent de vârstă, se asigură turul gratuit al Turnului Golia şi al celorlalte obiective din cadrul ansamblului istoric mănăstirea Golia (Casa Creangă, Turnul Spiritualităţii, Turnul Folclorului).
          În paralel și în strânsă legătură cu această activitate , în perioada 15,16,17 noiembrie 2013 în fața Mănăstirii Golia se va desfășura un târg handmade intitulat “Sfârșit de toamnă cu handmade la GOLIA”, unde vor participa artiști  cu produse din piele, mărgele, alte obiecte de podoabă, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu