duminică, 17 noiembrie 2013

BiblioZen și comportamentul uman



De la sfârşitul lunii noiembrie 2013, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi lansează programul BiblioZen - Iniţiere în spiritualitatea contemporană. Prin acest program, Biblioteca oferă posibilitatea tuturor celor interesaţi să participe la întâlniri lunare pe teme de spiritualitate şi de dezvoltare personală, moderate de specialişti în domeniu. Participarea la ateliere este gratuită pentru toţi utilizatorii înscrişi la Biblioteca Judeţeană iaşi.
Seria întâlnirilor din cadrul programului BiblioZen va fi deschisă sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 11, cu Atelierul de transformare personală Dezvoltă-ţi o minte extraordinară, susţinut de  psihoterapeutul Diana Laura Ciubotaru.  Cei interesaţi se pot înscrie prin completarea unui formular de participare la Centrul de Înscriere de la  Sediul central al Bibliotecii, dar şi online, pe pagina proiectului: bjiasi.wordpress.com/bibliozen.   
Programul va continua până în luna mai 2014, fiind programate deja 7 întâlniri, pe teme legate de diverse curente din spiritualitatea contemporană, dar şi metode de dezvoltare şi optimizare personală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu