vineri, 8 noiembrie 2013

Ateliere de nutriție pentru ieșeni




De sâmbătă, 9 noiembrie 2013, Biblioteca Județeană Iași organizează o serie de 3 ateliere de nutriție și slăbit sănătos, având ca principală temă legătura dintre alimentație și frumusețe. Întâlnirile sunt moderate de Adina Rusu, specialist în nutriție și dietetică iar participarea  este gratuită pentru toți utilizatorii bibliotecii.
Programul atelierelor este următorul: 9 noiembrie, ora 11: Alimentație și frumusețe; 16 noiembrie, ora 11: Nutriția anti-aging; 23 noiembrie, ora 11: Dieta și bolile de piele. Toate întâlnirile vor avea loc la sediul central al Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași, situat în Bd. Ștefan cel Mare nr.10, în incinta Galeriilor Comerciale Ștefan cel Mare.
Atelierele de nutriție organizate în luna noiembrie continuă seria de 6 ateliere organizate de Bibliotecă în colaborare cu nutriționistul Adina Rusu începând cu luna august 2013. Sub genericul Exist, deci mi-e foame, primele ateliere au acoperit o tematică variată, de la diete și tratamente celebre pentru slăbit până la cauze și remedii ale obezității pentru diferite categorii de vârstă. Pe tot parcursul programului, atelierele au avut un total de peste 200 de participanți. Noua serie de ateliere este organizată la solicitarea participanților de la debutul programului și va oferi informații și recomandări pentru cei interesați de relația dintre alimentație și un aspect cât mai sănătos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu