vineri, 28 februarie 2014

Doamnelor, zîmbiți și pregătiți-vă pentru distracție!   Am aflat că  de 8 martie, femeile vor fi sărbătorite la Palas Mall prin intermediul evenimentelor dedicate frumuseţii.
   Mai mult, în perioada 1 – 9 martie 2014, Palas Mall desfăşoară campania „Zâmbeşte, e primăvară!”. După ce vor da o raită prin magazine , doamnele şi domnişoarele vor avea şansa de a câştiga un premiu ce constă într- un sejur alături de alte trei prietene la SPA, în Bodrum, misteriosul oraş turcesc recunosc la nivel internaţional pentru serviciile de relaxare.

    De asemenea, clienţii care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall şi merg cu bonurile din ziua respectivă la Centrele Info pot participa la tombola primăverii.
    Câştigătorul marelui premiu va fi desemnat, prin tragere la sorţi, pe 9 martie. În plus, în fiecare zi, primele 200 de persoane care se înscriu în campanie vor fi răsplătite cu surprize, la „caruselul premiilor”: vouchere de cumpărături, mărţişoare cu argint şi cosmetice.
   De 8 martie, de la ora 18.00, femeile se vor delecta, în premieră în România, cu noua colecţie de primăvară – vară semnată de Agnes Toma. Iubitoarele de fashion vor putea să se inspire în alegerea ţinutelor în tendinţe şi din prezentările de modă cu piese vestimentare ale brand-urilor din Palas Mall, într-un show al cărui invitat special este stilistul Alin Gălăţescu.
    Şi prietenii de pe pagina de Facebook Palas Mall pot participa la un concurs inedit, „Cucereşte-ne cu un zâmbet!”. Participanţii trebuie să posteze o fotografie cu zâmbetul lor, iar cea mai votată imagine va fi premiată cu o albire zoom, în valoare de 1.000 de lei, la clinica Dentesse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu