miercuri, 26 februarie 2014

Cele mai bune tatuaje din Iași...la Q-Bo Ink Tattoo Parlor



         Este o perioadă plină de evenimente și mi-e cam greu să stau doar în casă. Reporterul are nevoie de surse, să iasă să analizeze situația, nu să stea în birou iar acum în casă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să stau degeaba așa că scriu pe blog.
         Acum vă anunț ceva- Q-Bo Ink Tattoo Parlor împlinește un an de la înființare.  Băieții care se ocupă de afacere spun că totul s-a născut din dorința de a ridica tatuajul la nivel de artă.  Într-un an de zile peste 1.500 de clienți au venit la salonul de tatuaje. Afirmația nu îmi aparține mie ci lui Andrei Florin Ciubotă (Q-bo), cofondatorul Q-Bo Ink Tattoo. 

Andrei împreună cu Andrei Toma, zis și Boschet au participat și  la organizarea unor evenimente caritabile, a unei piese de teatru în limba bulgară - cu subtitrare în limba român și au realizat un film documentar, de tipul Discovery, de scurt metraj despre salon si arta de a tatua. Cei doi spun că filmul a fost realizat în colaborare cu Fondante Media, producția ridicându-se la standradele occidentale având subtritare în limba engleză.
 Salonul Q-Bo Ink Tattoo oferă servicii de la tatuarea alb-negru și color, până la cover up-uri (tatuaje de acoperire a altor tatuaje), piercinguri și tatuaje cosmetice (tatuarea sprâncenelor, a buzelor și a conturului ochilor).
Pentru cei interesați, cei de la salon spun cam care sunt prețurile- 130 de lei/ora pentru tatuajele alb-negru, prețul minim pentru orice tatuaj și 150 de lei/ora pentru tatuajele color. Pentru cover up-uri prețul pleacă de la 140 de lei pentru tatuajele alb-negru și 160 de lei pentru cele color. Tatuajele cosmetice au un preț fix de 250 de lei iar pentru cele care au nevoie de o reîmprospătare prețul minim este de la 80 de lei pentru cele alb-negru și 90 de lei pentru cele color.
Salonul de tatuaj este autorizat de către Ministerul Sănătății și SANEPID. Instrumentele utilizate sunt sterilizate la rece, acele, vârfurile și grifurile sunt de unică folosință, iar tușurile sunt de calitatea cea mai înaltă, fiind din aceeași gamă folosită de vestiții tatuatori ai salonului Miami INK anunță deținătorii salonului.
         Q-BO INK este situat în centrul Iașului, în Galeriile Comerciale Ștefan cel Mare, la etajul 1. Accesul se poate face fie prin interiorul spiralei – la demisol fiind situat Underground-ul, fie prin stânga Pizzeriei Magic Pizza, intrarea în Galerii, etaj 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu