joi, 17 octombrie 2013

Stud Pass sau cum poți beneficia de reduceri pentru distracții



      Am aflat ceva și vă spun și vouă. Iașul are foarte mulți studenți și cred că îi va interesa ceea ce voi scrie. Am aflat că Asociatia SPP – “Societatea Pentru Psihologie” organizează Zilele Psiho-Bobocului!
       Studenții trebuie să știe că au motive să se bucure pentru că există Stud Pass și pot participa la o serie de evenimente printer care  Petrecerea papioanelor – Psycho Party – 17 octombrie 2013 – reteța distracției o găsesc la Oxford Pub.
      De asemenea 4 workshop-uri de dezvoltare personală le vor asigura succesul și în acest an universitar (Public Speaking- 10 octombrie, Lucrul în Echipă – 11 octombrie, Medierea Conflictelor – 4 noiembrie și Controlul emoțiilor – 11 noiembrie).
     Dar asta nu este tot pentru că va mai fi Seara filmului psihologic – 2 filme cu substrat psihologic pe care nu le vor uita prea repede (24 octombrie și 21/28 noiembrie); Balul bobocilor de la Facultatea de Psihologie!
    Cum poți să profiți și să plătești mai puțin? Investește  39 de lei în biletul* ce îți va asigura intrarea gratuită la toate aceste evenimente și primești bonus: Cardul de reduceri Stud Pass;Un voucher de consumație în valoare de 19 RON la Oxford Pub; Participi la concursuri săptămînale pe www.studpass.ro; Acces la Reduceri pana la 26 de ani!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu