vineri, 9 decembrie 2016

Nominalizări pentru Premiul Mentor

    Fundația pentru comunitate și MOL România organizează anual Premiile Mentor. Pînă acum, din Iași au obținut Premiul Mentor în 2014 - Geanina Grigoraș (Mangalagiu), profesor de chimie -https://youtu.be/3eJ3AKXrL3U iar în 2011 - Sorina Topiță, educator coordonator - https://youtu.be/xUjgxhUEpcI.
    Anual sunt premiați 10 profesori și antrenori. Pentru următoare ediție se pot trimite nolimalizări pînă pe data de 31 decembrie 2016.

   Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași atât intelectual cât și moral. Excelența educativă a acestor profesori antrenori, mentori a condus generații întregi spre succes, activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.
   În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.
 Detalii, formular de nominalizare
http://pentrucomunitate.ro/ web/index.php?option=com_ content&view=article&id=537& Itemid=120&lang=ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu