luni, 5 decembrie 2016

Asociaţia Sharing Love organizează Spectacolul Caritabil „Un dar de Crăciun”

    Asociaţia Sharing Love organizeaza Spectacolul Caritabil „Un dar de Craciun” care va avea loc in ziua de 17 decembrie 2016, orele 16:00, la Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” din Iasi.
Eveniment isi propune sa ajute pe unii dintre cei mai saraci copii ai acestei lumi, copii care traiesc foarte izolati, fara resurse materiale si in conditii extrem de saracioase, despre a carora soarta nu se stiu prea multe.


Cu ajutorul misionarilor romani care isi desfasoara activitatea la Maikona, asociatia „Sharing Love” din Iasi incearca sa creeze o punte de legatura intre prietenii din Romania si oamenii acelor meleaguri indepartate. Se spune ca, de Craciun, oamenii devin mai sensibili fata de semenii lor. Credem ca aceasta sensibilitate vine tocmai din faptul ca, Craciunul este sarbatoarea iubirii lui Dumnezeu pentru oameni. Pruncul Isus se naste sarac tocmai pentru a ne arata ce este iubirea. Asadar, va invitam, impreuna sa strecuram un strop de iubire in sacul Mosului pentru copiii lumii!

Alaturi de noi si de copiii din desertul Chalbi va fi ca intotdeauna, tanarul artist iesean, Alexandru David, care va picta in direct si va pregati cateva surprize foarte speciale. Programul artistic va fi sustinut de Corul de copii „Juniorii Operei” al Operei Nationale Romane din Iasi ( prof. dirijor Raluca Zaharia) si de alti prieteni talentati: Liviu Scripcariu, Sabina- Maria Hultoana, Carmen Lorena Acatrinei, Alina Apostoaie, Andreea Daria Dumitriu, Vladimir Cantemir, Nicole Ispir, Martina Ciulla, Luca Bulai, Filip Anton Giurgila, Francesca Giurgila, Thomas Andrici si Maria Luisa Andrici.

Evenimentul va fi moderat de doua prietene dragi care sunt mereu alaturi de noi, doamnele Maura Anghel ( jurnalist „Evenimentul”) si Diaconiuc Raluca Daria( jurnalist „Radio Iasi”).
Organizatorul evenimentului este asociatia „Sharing Love” in parteneriat cu BCU Iasi, Centrul de Promovare Turistica din Iasi si Pensula unui copil in sprijinul altor copii.
Costul unui bilet ( 45 ron) este echivalent cu valoarea unui dar care va fi oferit unui copil din desertul Chalbi, in ziua de Craciun.
Pentru rezervari, puteti scrie pe adresa sharinglove112@gmail.com sau sa sunati la nr de tel. 0748 952 707.
Biletele se vor achita in ziua evenimentului.


( Comunicat de presa Asociatia „Sharing Love” + afis realizat de Centrul de Promovare Turistica din Iasi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu