luni, 12 decembrie 2016

Laura Bretan este ambasador Star of Hope România

 
Fundaţia Star of Hope Romania continua campania ”IMPREUNA ÎN LUMEA MEA ȘI-A TA” cea care se desfasoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități si TVR Iași. Campania se deruleaza pina pe data de 20 decembrie 2016 și are drept scop sensibilizarea și informarea comunității privind problemele cu care se confruntă copilul cu dizabilități dar și părinții acestuia.


LAURA BRETAN, fetița cu voce de înger care a uimit o lume întreagă, este noul Ambasador Star of Hope România și va susține campania printr-un concert caritabil la Iași, in beneficiul copilor cu dizabilități, în cadrul Galei pentru Copiii și Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania, pe 15 decembrie 2016, ora 17.30, la Teatrul Luceafărul din Iași.

Alături de Laura Bretan, în concert vor cânta si membrii trupei PROCONSUL.
Devenită deja tradiție, Gala are scop caritabil, achiziționarea biletelor înseamnând sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie pentru 325 de beneficiari ai Fundației Star of Hope Romania.

La eveniment vor fi prezente Excelența Sa dna Anneli Lindahl Kenny, Ambasador al Regatului Suediei în România, si peste 300 de personalități din mediul public și privat din România, Europa și S.U.A.

Gala va fi transmisă LIVE atât pe tv de către TVR Iași cât și pe internet. Concertul caritabil va fi susținut și de partenerii Star of Hope International Suedia, Norvegia, S.U.A, dar și de membrii Federației Organizațiilor de părinți care au Copii cu dizabilități (19 Asociații de părinți din întreaga țară).

Campania ”Împreună în Lumea Mea și-a Ta” are scopul de a schimba atitudini, mentalități, percepții legate de copilul cu dizabilități și familia acestuia. În cadrul campaniei vor avea loc doua evenimente majore:
1. Celebrarea Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități prin împodobirea Bradului ”Steaua Speranței și Solidarității” (acțiune devenită deja tradiție) - pe 5 decembrie 2016, ora 11.30,in fața Primăriei Iași
2. Gala pentru Copii si Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania.
Prin aceste evenimente vor fi celebrate persoanele cu dizabilități care au fost și sunt modele pentru comunitate (campioni paralimpici, speakeri, traineri, coregrafi, studenți, compozitori) cât și schimbarea atitudinii comunității față de problematica copilului cu dizabilitate.