marți, 13 decembrie 2016

A fost finalizat proiectul „ Prin joc îmi regăsesc copilul”

       Asociaţia Surâsul Albastru  finalizeză proiectul „ Prin joc îmi regăsesc copilul”, finanţat de Primăria Municipiului Iaşi, conform prevederilor Legii nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.
      Trebuie spus că obiectivul general al proiectului a constat în sprijinirea a 20 de familii ale copiilor cu autism care frecventează Centrul Multifuncțional Surâsul Albastru prin organizarea de ateliere de jocuri pentru părinți și copii
      Totodată, activităţile proiectului au urmărit dotarea cu materiale şi jucării specifice în atelierele de jocuri funcționale, jocuri de rol și jocuri de motricitate care au fost şi vor fi folosite in cadrul atelierelor de joc pentru părinţi şi în activitatile terapeutice cu copii.
    Au mai fost realizate 30 de ateliere pentru părinți și copii, care au fost implicați în activități de mișcare, activitati muzicale, de lucru manual, jocuri de rol și jocuri funcționale, cu scopul de a dezvolta și îmbunătăți diferite aspecte ce țin de relația părinte-copil: comunicare asertivă, trasarea și respectarea de limite, îndrumare și încurajare, exprimarea afectivității. 
    Cei care vor să afle mai multe detalii pot contacta Asociația Surâsul Albastru
Centru de lucru: Aleea Sucidava nr. 6, bl.263, incinta PT13 Dacia, Iaşi, tel. 0332-417717
www.surâsulalbastru.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu