duminică, 15 martie 2015

Tratamentul facial al secolului se face și la Iași

   Fiecare femeie poate fi frumoasă dacă are grijă de ea. În afară de trăsăturile pe care fiecare le are, mai este nevoie de ceva. Asta înseamnă ca femeia să își îngrijească tenul, mîinile, părul, corpul. Poate nu multe doamne sau domnișoare știu cum trebuie să procedeze pentru ca tenul să arate foarte bine. De aceea, am apelat la un profesionist. Ieșeanca Laura Negreanu are propriul studio de estetică facială RAYS pe strada Sf. Andrei nr. 52 A-54 și se ocupă de toate clientele care îi trec pragul.
  Nu vreau să scriu generalități așa că vă detaliez experiența proprie, în studioul  Laurei. Am beneficiat de tratamentul Four Layer Facial care se face în cîțiva pași.
  Primul pas are în vedere demachierea feței și a gîtului cu produse americane care sunt dozate astfel încît nu se vor folosi de la o clientă la alta. După asta, se face un gomaj cu miere și migdale pentru a se îndepărta stratul de celule moarte de la suprafața pielii.

  Se aplică serul C-Serum, un extract apos de alge bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și oligoelemente. Acesta pătrunde în celulele pieleii și va hidrata tenul dar și va accelera reînnoirea celulelor așa cum explică profesionistul.

   Următorul pas făcut de Laura a fost aplicarea cremei Hydra Complex PFS care conține două alge care vor hidrata și vor regenera tenul. Totodată aceştia vor reface hidrarea pielii cu acei ingredienți care imită factorul natural de hidratare și cu un ingredient din acidul lactic ce va face tenul delicat. Așa mi-a explicat Laura, care adaugă că beneficiez de tratamentul secolului.

   Ce urmează este extrem de plăcut respectiv masajul facial care va fi făcut timp de 10 minute pentru a accelera microcirculația dar și pentru a stimula producția de colagen.

   Un alt pas este cel al aplicării măștii de tratament cu alge (Seaweed Treatament Mask). Sunt alge proaspete care sunt congelate și uscate și gelul de alge. Mi s-a spus că acestea sunt amestecate și forrmează o mască semipermeabilă care va îmbunătăți rezistența și fermitatea tenului dar și va înviora culoarea pielii. Stratul este consistent și conferă toate vitaminele, mineralele, aminoacizii, oligoelementele din alge.

   Laura mi-a aplicat și o mască minerală (Mineral Mask) care are ingrediente active de calciu și magneziu. Acest strat a creat un efect termic, temperatura ajungînd pînă la 35 de grade Celsius. În special în zona frunții am simțit că este foarte cald. Astfel am înțeles că s-a grăbit reacția biologică a tenului și s-au îmbunătățit vizibil contururile și fermitatea feței.

   Tratamentul a fost foarte plăcut iar efectele s-au văzut mult mai bine a doua sau a treia zi. Oricum avantajele acestui tratament numit Four Layer Facial sunt avantaje anti-îmbătrînire, accelerează circulația sîngelui, contururi faciale mai ferme, tenul este mai fin, se reechilibrează funcțiile epidermice și celulele sunt hrănite mai bine. De asemenea tot la capitolul avantaje putem trece hidratarea, purificarea, curățarea tenului.
  Recomand tratamentele făcute la studioul de estetică facială RAYS de către Laura Negreanu!
  Un tratament ar fi indicat la minim 4 săptămîni și făcut cu produse de calitate.
  Pentru detalii puteţi intra pe http://www.rays.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu