marți, 17 martie 2015

Iaşul va găzdui Simpozionul Naţional de Astrologie „Ritmuri Astrale” – ediţia a patra

     Cabinetul de astrologie Astro Mercur organizează, pe 21 şi 22 martie 2015, cea de-a patra ediţie a Simpozionului Naţional de Astrologie „Ritmuri Astrale” dedicat echinocţiului de primăvară.

    Ca şi la ediţiile anterioare, manifestarea va reuni astrologi de renume, dar şi astrologi mai puțin cunoscuți publicului, dar cu mare dragoste pentru astrologie și cu contribuții importante în dezvoltarea și în țara noastră a acestui domeniu deosebit de interesant.
     Vor fi prezentate conferințe prin care astrologii participanți şi-au propus să explice publicului larg mecanismele acestei cunoaşteri.
    Vor participa astrologi din ţară, precum şi din Republica Moldova.
    O așteptăm la Iași pe Minerva (Gabriela Dima) din București, cunoscută publicului din aparițiile pe micul ecran, care va acorda și consultanță celor interesați de o discuţie particulară cu un astrolog. O altă prezenţă va fi Ionuţ Hristescu, unul dintre astrologii care au participat încă de la prima, alaturi de Valeria Grigoraș și Loredana Chiperi, din București, cunoscuţi publicului nostru, de la ediţiile anterioare. Simpozionul a atras şi astrologi care vor participa în premieră -- Victor Bratu şi Alina Marcu de la Bucureşti, precum şi Raluca Chilianu din Iaşi.
    La Iaşi va sosi și Zinaida Visnevscaia, coordonatorul Centrului de Astrologie „Urania” din Republica Moldova (Chişinau), reprezentant al Academiei de Astrologie de la Moscova. Tot din Republica Moldova vor sosi şi Veronica Casap şi Cristina Guzinschi.
Deschiderea lucrărilor va avea loc sâmbătă 21 martie, la ora 10, în sala Verdi din Complexul Palas. 
   Astrologii vor prezenta lucrări în două sesiuni, la care intrarea publicului va fi gratuită. Duminică, 22 martie, în Palas Mall va avea loc o prezentare interactivă cu tema „Cum folosim anul 2015 – momente şi etape importante pentru evoluţie”, discuţii libere, directe, între public şi astrologi. Simultan vor avea loc şi discuţii particulare, dar şi sesiuni de consultanţă astrologică la cerere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu