luni, 3 martie 2014

Tu ce proiect susții pentru Swimathon Iași?



     De azi, 3 martie 2014, Fundația Comunitară Iași invită ieșenii și ONG-urile cu idei pentru comunitate să își înscrie proiectele la Swimathon Iași.
    Ce este Swimathon – un concurs sportiv în care reprezentanți de la ONG-uri sau persoane fizice pot înoata pentru susținerea unor cauze din comunitate. Scopul este de a atrage din comunitate sumele necesare implementării proiectelor din ariile lor de interes. 

    Este deja a 3-a ediție a evenimentului și sunt15 culoare pentru proiectele ieșene. Mai mult, pentru propria lor campanie de strângere de fonduri – fiecare culoar vine cu un angajament de a strânge cel puțin 2.000 lei împreună cu susținătorii cauzei.
     Ieșenii și ONG-urile ce doresc să participe în cadrul acestei platforme unice de strângere de fonduri, trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial Swimathon Iași, www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro până la data de 26 martie.
    Organizatorii vor evalua proiectele propuse și strategiile avute în vedere pentru strângerea sumelor în cadrul Swimathon și vor anunța proiectele selectate pentru participare.
     După etapa de înscriere a proiectelor, va urma etapa de înscriere a echipelor de înotători (7 aprilie – 9 mai) și etapa de înscriere a susținătorilor (4 iunie – 4 iulie). Evenimentul este programat să aibă loc vineri, 4 iulie 2014, la Ștrandul Municipal Iași.
     Swimathon Iași este organizat din dorința Fundației Comunitare Iași de a încuraja inițiativa și spiritul comunitar local. La nivel național, Swimathon este organizat în cadrul mișcării de Fundații Comunitare în 6 orașe: Iași, Bacău, București, Cluj, Oradea, Târgu Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu