joi, 5 mai 2016

Peste 500 de invenții și cercetări din întreaga lume vor fi prezentate la Iași, la EUROINVENT          Cel mai mare salon de invenții din Europa de Sud-Est - EUROINVENT își va deschide, oficial, porțile, pe 20 mai, la ora 11. 00, la Palas Iași.

Vineri și sâmbătă (20 și 21 mai) publicul și specialiștii vor putea vedea peste 500 de creații din 42 de țări, din toate domeniile: de la autovehicule la software, de la cosmetice la nano-tehnologii, invenții și cercetări care se vor întrece pentru a lua marile premii puse la bătaie de organizatori.
EUROINVENT este un eveniment european de elită în domeniul inovării și cercetării, singurul din România care se desfășoară cu sprijinul IFIA - International Federation of Inventors' Associations și WIIPA - World Inventions Intellectual Property Associations.
EUROINVENT promovează creativitatea românească în context european, și a celei europene în context internațional, prin expunerea contribuțiilor școlilor academice, a institutelor de cercetare, dar și a inventatorilor individuali.
La prima ediție la Euroinvent au expus inventatori și cercetători din 6 țări care au etalat peste 150 de invenții. În 2014, salonul ieșean de inventică expunea peste 400 de invenții, cercetări și cărți din peste 20 de țări, anul acesta depășind pragul de 500 de creații ale inventatorilor și cercetătorilor din întreaga lume.
Sursa- EUROPE DIRECT  Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu