joi, 19 mai 2016

O noua expozitie la Golia

 
     Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi , în parteneriat cu artistul plastic David Alexandru (10 ani)-Iași, care a avut un proiect câştigător în cadrul Hangariada Iaşi organizează o expoziţie de artă plastică în unul din turnurile de colţ ale Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia Iași-Turnul de Folclor.

   Expoziţia se intitulează „Zborul-Artă în culorile copilăriei” şi va cuprinde lucrări ale lui David Alexandru–Iași şi ale Alexandrei Maria Rusu-Bacău.
   Alexandra Maria Rusu  este prietena şi invitata lui  David , pentru a expune alături de el , în cadrul Hangariadei, în unul din turnurile Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia Iaşi.
Pentru că David şi lucrările lui sunt binecunoscute deja publicului, o vom prezenta în câteva rânduri pe Alexandra.
Alexandra-Maria Rusu este născută în Bacău, are 10 ani, pictează deja de 2 ani şi are ca pasiuni pictura şi muzica clasică-pian. Este elevă a Şcolii generale  nr. 10 din Bacău, unde a şi expus până acum o parte din lucrările sale.
Cei doi copii, David şi Alexandra s-au cunoscut la Iaşi, la unul din evenimentele Asociaţiei „Sharing Love” din  octombrie 2015, când Alexandra a achiziţionat la licitație o diplomă obţinută de David în Japonia , banii fiind donaţi în beneficiul Cantinei săracilor din deşertul Chalbi-Kenya.
 Alexandra Maria Rusu va fi alături de David şi la evenimentul caritabil de duminică 22 mai 2016, „Pensula unui copil în sprijinul altor copii”-Makao Yetu (Locuinţa noastră).
Deschiderea Expoziţiei „Zborul-Artă în culorile copilăriei” va avea loc Vineri 20 mai 2016, ora 15, expoziţie ce va  putea fi vizitată în perioada 20-22 mai 2016 în Turnul de Folclor-Ansamblul Monument Istoric Mănăstirea Golia, Iaşi.
Copiii talentaţi vin şi expun la GOLIA, nu-i aşa?
( comunicat de presa Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu