joi, 13 noiembrie 2014

PRIETENII COPIILOR SPECIALI Eveniment caritabil în beneficiul copiilor și tinerilor cu autism


          Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR) – filiala Iași, împreună cu partenerii săi Fonoteca Excelenței și Revista “Glare”, organizează joi, 4 decembrie 2014, ora 18.00, în sala mare a Teatrului pentru Copii și Tineret “Luceafărul” Iași, spectacolul caritabil “Prietenii copiilor speciali”.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri necesare continuării activităților desfășurate  de ANCAAR Iași pentru copiii și tinerii cu autism, beneficiari ai organizației. Spectacolul este organizat în apropierea datei de 3 decembrie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, din dorinta de a marca aceasta zi și pentru a aduce în atenția comunității nevoia de integrare socială a persoanelor cu dizabilităţi.
La invitația noastră de a se implica în acest spectacol au răspuns afirmativ un număr neașteptat de mare de copii extrem de talentați, copii despre ale căror povești de viață puteți citi în Fonoteca Excelenței.
Pe scena prieteniei vor urca: Andrei Mihnea Cerbu (finalist la “Românii au talent”, membru al trupei “Phoenix”), Alexandru David (pictură), Tora Hamre (actorie),  Radu Miron și Iustin Oatu (olimpici naționali și internaționali), Bianca Teleman (pantomimă), Ansamblul Plaiuri Pascanene (folclor), Vladimir Cantemir (tobe) și Clubul de gimnastică aerobică “Gimnis”, Rareș Gherman (chitară), Ilie Dragoș (chitară clasică),  Mădălina Ivancia (vioară), elevi ai Colegiului Național de Artă “Octav Băncilă” (Liviu Scripcariu,Ștefania Turcu – vioară și Trupa de teatru “Licurici”), Zaharia Răzvan & Târzianu Ana-Maria și Hegheduș Bogdan & Holicov Ana-Maria (dans sportiv).
„Îi aşteptăm pe ieşeni la acest eveniment care dorește să promoveze prietenia și acceptarea persoanelor cu dizabilități. Fiecare dintre noi poate deveni prietenul unui copil special pe care să-l accepte și să-l susțină”, ne-a declarat Carmen Ghercă, președinta ANCAAR Iași.”
Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 40 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate ANCAAR Iași.


Pentru detalii și rezervări: Carmen Ghercă, președinte ANCAAR Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: carmen_gherca@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu