miercuri, 5 noiembrie 2014

Află cum poţi fi o FEMEIE DE AFACERI CU STIL

JCI Iasi organizeaza a 5-a editie a conferintei „Femei de Afaceri cu Stil”. Evenimentul din acest an va avea loc Sâmbătă, 15 Noiembrie, între orele 09.00 și 18.00, la Palas Mall Iași (sala Chopin Congress Hall) şi va reuni nume de referință pentru antreprenoriatul feminin din România, profesioniste din diverse arii, reprezentante care întruchipează conceptul de „femei de succes în România”.
Evenimentul se va derula sub forma a şase ore de sesiuni interactive.  Conferinţa va fi structurată pe mai multe arii de interesantreprenoriat feminin, dezvoltare personală, branding personal, evoluție în carieră, dezvoltarea afacerii, sănătate, spiritualitate, fashion, stil, atitudine și ținută în afaceri.
La eveniment se vor afla:
·        Camelia Șucu, antreprenor, proprietarul retailerului de mobilă Class Living
·        Andrei Laslău, medic rezident (chirurgie generală) Spitalul Clinic de Urgență „Sf.Ioan” București
·        Elena Manolache, director de marketing, PR și comunicare Toyota Iași
·        Brândușa Bordeianu, make-up artist de renume, cu numeroase colaborări în showbiz-ul românesc
·         Raluca Chilianu, astrolog și formator autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (fost CNFPA).
·        Rodica Lupu, antreprenor, expert în afaceri europene, managerul proiectului “Actionam Responsabil – Reteaua Sociala RSC”
·        Mihaela Grigore, medic primar obstretică-ginecologie, managerul Centrului Medical Medis
·        Alexandra Andriescu, designer și Fondator Maison CHOUCHOU
·        Florinel Ioan  Chiș, antreprenor și expert în comerț online.
 Proiectul „Femei de Afaceri cu Stil” a pornit în anul 2011, fiind o iniţiativă marca JCI Iaşi. Seria de conferinţe anuale îşi propune să creeze o comunitate dinamică de femei de afaceri, cu spririt întreprinzător, care aspiră la succes. Ultimele patru ediţii ale evenimentului a strâns sute de participante şi peste 30 de speakeri, printre care Mihaela Berciu – Consultant de imagine; Uca Marinescu – cea mai cunoscuta femeie explorator din Romania si Președinte a Comisiei de Sport și Mediu din cadrul Comitetului Olimpic Român; Dana Jianu  - Director al Centrului Medical ProEstetica; Mihaela Tatu; Daniela Palade Teodorescu – Redactor Sef al Revistei Avantaje.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu