sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Cuvinte pentru copii- proiect pentru înființarea unei biblioteci la Școala Pocreaca

Colegiul  „Sfântul Nicolae”, împreună cu Revista Phénix și Club IQ Iași, apelează la bunăvoința voastră pentru a-l aduce pe Moș Nicolae și la cei care au fost defavorizați în această privință.
Cuvinte pentru copii este un proiect ce are ca scop principal înființarea unei biblioteci la Școala Pocreaca. Pentru că Moș Nicolae nu vine doar cu niște cărți, ne propunem să adunăm, pe lângă acestea, și dulciuri, rechizite, jucării, sau chiar și bani, de care vor beneficia exclusiv copiii respectivi.

Donațiile pot fi făcute până pe 5 decembrie 2014, urmând ca pe 8 decembrie acelor copii să li se facă o vizită, să li se ofere cadouri și, desigur, să li se aducă un zâmbet pe față în prag de sărbători.
          Pocreaca este o localitate aflată nu foarte departe de Iași, dar condițiile în care învață copiii de la școala din sat sunt, din păcate, cu mult îndepărtate de cele normale. De aceea, cele trei organizații își propun o strângere de cărți în cadrul acestui eveniment pentru a putea înființa o mică bibliotecă acolo, unde elevii să poată beneficia de accesul la informație și la lectură. Cărțile nu trebuiesc să fie neapărat noi, dar măcar într-o stare bună și dăruite din suflet pentru a putea fi folosite de către învățăcei.
          Persoane de contact:
          Colegiul Sfântul Nicolae (vis-à-vis de Teatrul Național): Valentin Iulian Țoc
          Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași: Alexandru Plamadă, Mara Mațcu, Raluca Litianu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu