duminică, 6 aprilie 2014

Atelierele de POVESTIRI MUZICALE la Iași



             Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi , cu sprijinul Consiliului Județean Iași și al Primăriei Municipiului Iași,  în parteneriat cu Asociația EcoCreativ Iași organizează atelierele de POVESTIRI MUZICALE.
              Povestirile muzicale se vor desfășura în zilele de 13 aprilie, 27 aprilie  si 11 mai, la ora 11 în incinta Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia.
             Atelierele se adresează copiilor cu vârsta între 6-10 ani , care vor fi îndrumați în minunata lume a muzicii clasice cu ajutorul operelor celebre și a poveștilor din spatele acestora. Copiii vor viziona împreună filme animate amuzante, vor audia fragmente de concert și vor afla mai multe despre instrumentele muzicale. Inspirația adusă de povestea muzicală va fi folosită pentru crearea unei amintiri din materiale ecologice.
          Povestirile muzicale vor fi inspirate de Flautul fermecat de Wolfgang Amadeus Mozart în 13 aprilie 2014, ora 11, Scene de primavară-Pastorala de Ludwig van Beethoven in 27 aprilie, ora 11 si  Lacul lebedelor de Piotr Ilici Ceaikovski in 11 mai, ora 11.
          Organizatorii acestor ateliere au ca  scop deschiderea copiilor către muzica clasică  într-o manieră prietenoasă și distractivă. Copiii prezenți la Povestirile muzicale vor primi o gustare dulce din partea Asociaţiei „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi.
                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu