luni, 16 decembrie 2013

Moș Crăciun există?



    Mai credeți în moș Crăciun? Dacă da, îl puteți vedea la Palas până pe 22 decembrie 2013 inclusiv. El va sta pe jilţul de la bradul din Atrium și se va întâlni cu princhindeii, care îi vor povesti dacă au fost cuminiţi şi ce cadouri visează să găsească sub brad.
     Părinţii trebuie să știe că micuții îl vor întâlni personal pe Moş Crăciun doar dacă se vor programa gratuit pe site-ul www.palasmall.ro sau la Centrele Info.
     De marţi, 17 decembrie, şi până luni, 23 decembrie inclusiv, în zona Hervis Sports din Palas Mall va avea loc Târgul Cadourilor Handmade. Alte idei de daruri, realizate manual, cu măiestrie şi imaginaţie de artiştii Uniunii Artiştilor Plastici din Iaşi, vor putea fi găsite, în perioada 19 – 22 decembrie, la Atelierul Artistului, de la etajul întâi al Atriumului.
    Marţi, spectacolele vor începe la ora 15.00, cu o reprezentaţie la pian, iar două ore mai târziu este programat un concert caritabil de colinde. De la ora 18.00, pe scena din Atrium va urca Bonito Band.
     Miercuri, la ora 14.00, va avea loc un concert de cântece de iarnă interpretate la pian, iar de la ora 18.00, trupele 4Universe şi The Groovies vor aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în inimile tuturor celor prezenţi în Palas Mall.
     Programul artistic al zilei de joi va începe la ora 15.00, când pe scena din Atrium va urca So What Band. Seara se va încheia cu un cadou muzical făcut de Filarmonica de Stat “Moldova” Iaşi, de la ora 19.00.
      În continuare, vizitatorii ansamblului Palas sunt invitaţi să se bucure de spectacolul de lumină şi culoare oferit de proiecţia 3D pe Palatul Culturii. Până în Ajunul Crăciunului, impresionantul show 3D va rula în fiecare seară, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00. „Povestea de Crăciun”, în care Palatul Culturii prinde viaţă şi este înveşmântat în haine de sărbătoare, va dura opt minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu