marți, 24 decembrie 2013

Du-te la Salina Terra Centrum pentru a alunga răceala și gripa și alte boli grave!

   Efectele salinei de suprafață nu sunt de neglijat așa că fiecare dintre noi ar trebui să le cunoscă și să țină cont de el. Dar cîți dintre noi știu că sunt saline în Iași și care este cea mai bună. Cînd spun bună nu e ca la prăjituri cînd ești subiectiv și fiecare are gustul său. Aici este ceva complex și are legătură cu sănătatea pe care nu ar trebui să o lăsăm de izbeliște.

   Vă recomand o salină terapeutică unde primești informații necesare pentru sănătatea ta, afli efectele după ședințele făcute iar toatea acestea îți pot schimba și starea de spirit.
   Terra Centrum din Canta respectă regulile pe care ar trebui să le știe cei care merg la salină.
    De ce salina Terra Centrum este singura salină terapeutică din Iași? Cercetările au arătat că o oră într-o salină artificială este echivalentă cu ore petrecute într-o salină naturală sau cu o zi petrecută la mare. Ca să înțelegeți mai bine vă mai spun că lipsa unui liant între bulgării de sare permite ventilarea pe fiecare muchie a bulgărilor de sare iar salinitatea este ridicată în comparație cu alte procede. De exemplu sunt de cca. 500 de ori/m² mai mulți aerosoli salini decît într-o salină naturală.
  Mai mult, datorită ventilației, a umidității controlate și a sistemului special creat, aerosolii salini se găsesc în toată halocamera, nu doar la nivelul solului, cum se întîmplă de cele mai multe ori.
  Tot în urma studiilor și a cercetărilor, halocamera tip Costa a fost creată pentru a asigura un microclimat cu o concentrație cît mai ridicată de aerosoli salini, respectînd normele europene în ce privește confortul termic (conform standardului ISO 7730 din 1993). 
   De ce este 100% naturală chiar dacă este o salină de suprafață? Aerul sărat din încăperile saline artificiale reproduce atmosfera din salinele terapeutice subpămîntene, asigurînd în plus avantajul confortului termic (18-24ºC). Sursa sării care intră în compoziția pereților și podelei Halocamerei de la Terra Centrum (care este sub formă de dale, bulgarași și măcinată) este Salina Praid, județul Harghita.
  Sarea cristalină folosită de noi în terapie conţine cu predominență NaCl și are aproximativ aceeași compoziție ca și sarea oricărei alte saline din Transilvania: NaCl (sare pura) 96-99% și săruri de Ca, K, Mg, Iod, Brom, argile, marne și unele materii organice 0,2-4%. 
  Ce ar mai trebui să știți este faptul că autogenerarea atmosferei saline este determinată de fenomenele de difuzie și echilibrare termodinamică și electrochimică ce au loc pe cale naturală în halocameră.
   Este o metodă 100% naturală deoarece nu utilizează generatoare de aerosoli, sare procesată sau lianți între cărămizile de sare.
   Trebuie să știți că nu există un număr de minute sau de ore limită pentru a sta în salină și deci nu ar fi încălcate în niciun fel regulile de bază.
   Este recomandat să meargă la salină, persoanelor cu afecțiuni respiratorii grave,cei care au probleme cu circulația periferică, pentru probleme psihice, depresii ș.a. Salina de suprafață după modelul Terra Centrum este benefică în special pentru cei care stau în oraș, sunt foarte ocupate și nu au timp să plece la o salină mai departe de locul unde trăiesc.
   Tratamentul la salină reprezintă  o metodă foarte bună de profilaxie pentru sezonul rece cînd organismul este mai sensibil și se poate răci mai repede. Alungă răceala și gripa și alte boli grave-mergi la salină! Du-te la Terra Centrum și nu o să-ți pară rău!
   Adresa este strada Luca arbore nr.2, telefon 0232.254.156 / 0751.314.023, Iași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu