miercuri, 31 iulie 2013

Dorinel are nevoie de operaţie pentru a putea vedea! Ajută şi tu!

        Cînd este vorba de un copil sau adult cu probleme de sănătate majore este imposibil să nu vrei să ajuţi. Eu aşa gîndesc. Cînd mi-a spus Anda Epure de un copilaş care are nevoie de ajutor, mi s-a părut firesc să scriu cîteva rînduri despre situaţia micuţului.
        Dorinel are aproape 6 ani şi are probleme de vedere şi trebuie neapărat să fie operat.

       " Dorinel este plin de vânătăi și, adesea și-a spart capul. În viața lui este multă dragoste, dar și întuneric. S-a născut mult mai repede decât trebuia. Masca de oxigen i-a salvat viața. La schimb, i-a afectat vederea – prin desprinderea retinei la ambii ochișori. De atunci, au trecut mai mult de cinci ani – timp în care oameni din sistemul medical românesc au clacat – grav și repetat.
     Singura șansă a copilului de a primi o luminiță o reprezintă o intervenție chirurgicală în Statele Unite, la clinica Williams Beaumont, din Detroit. Însă, aceasta trebuie efectuată cât mai curând posibil, deoarece muşchii și nervii ochilor sunt la un pas de atrofiere. Din păcate, părinţii nu au de unde să adune 34.000 de dolari – bani care acoperă doar costurile operaţiei, fără a mai pune la socoteală transportul, cazarea și alte cheltuieli…
      Cazul lui Dorinel este destul de mediatizat dar, cu toate acestea, până acum s-au stâns mai puțin de 3.000 de euro -  şi aceştia, doar de la oameni bătrâni sau bolnavi sau cu necazuri mari în familie.",  scrie Anda pe blogul ei.
     Pentru cei care vor şi pot să ajute, o pot face astfel:
    RO68RNCB0579040596800001 – cont în LEI
    RO41RNCB0579040596800002 – cont în EURO
    Cod SWIFT RNCB ROBU
    BCR Sucursala Ştefan Luchian Botoşani

    Titular cont Tilică Mariana, mama copilului
    De asemenea, persoanele care vor să ia legătura cu mama lui Dorinel la numerele de telefon: 0231 549 150 sau 0726 453 127.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu