vineri, 29 august 2014

Orășelul „O inimă de Broscuță” și Fonoteca Excelenței vă așteaptă la Palas!





       Din această săptămînă, Editura Adenium, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, al Direcției de Protecție a Copilului, al Consiliului Județean Iași și al Fundației Iași Capitală Culturală Europeană 2021 are un nou partener oficial  pentru seria evenimentelor incluse în seria Orășelul „O inimă de Broscuță” -Fonoteca Excelenței.

       Astfel, pînă pe data de 5 octombrie, în fiecare sîmbătă, vă așteptăm să ne distrăm împreună în Atrium Palas. Protagoniștii singurei cărți cu audiobook din țară, despre tineri talentați- Fonoteca Excelenței vor pregăti spectacole de teatru pentru copii și vor fi alături de organizatorii evenimentului „O inimă de Broscuță”, alături de invitați-surpriză.
      Va fi multă veselie și interactivitate! Toți copiii se vor putea bucura de evenimente dedicate lor, vor putea asista la evoluții inedite pe scena special amenajată în Atrium Palas.
      Copiii minunaţi din Fonoteca Excelenței vor veni însoțiți de prieteni talentați, mai puțin cunoscuți de publicul ieşean dar care sunt premianți la diferite competiții naționale sau internaționale.
       FONOTECA EXCELENŢEI  reprezintă rezultatul unei munci de teren îndelungate. Totul a prins contur şi a luat forma unui proiect despre copiii talentaţi din Iaşi, care reprezintă un eșantion din materia cenușie existentă în liceele și școlile din județ. Aceştia sunt olimpici la diferite discipline sau au obţinut premii la diferite competiții (interpretare vocală, chitară, pian, vioară, dans sportiv, balet, gimnastică aerobică, șah etc). Descoperirea unor tineri talentați a îmbrăcat haina unei cărți și a unui audiobook. Ei reprezintă un “brand” al Iașului.

     Așadar, vă asteptam cu drag, să ne fiți alături la  seria evenimentelor de la Palas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu