miercuri, 13 august 2014

Constantin Enache semnează coregrafia si conceptul coregrafic in cadrul Bucharest Orchestra Festival si Aventurile Fantastice ale lui Peer Gynt

     Constantin Enache este regizor, coregraf si dansator-interpret. In 2010 a absolvit Colegiul National De Arte "Octav Bancila", sectia- Coregrafie. De asemenea, el este absolvent licentiat cu media 10 cu lucrarea coregrafica "Tempi", sectia: Creatie coregrafica, clasa prof.univ.dr. Sergiu Anghel si in prezent este in ultimul an la Master Creatie coregrafica, clasa prof.univ.dr. Raluca Ianegic, din cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale", Bucuresti.
  

     Totodata, Constantin Enache, semneaza miscare scenica si coregrafia unor piese de teatru, filme si scurt-metraje, evenimente de moda si evenimente artistic-culturale-umanitare; tine diferite workshop-uri in diferite ateliere de lucru din tara; este castigator al numeroaselor premii nationale si internationale, printre care amintim cel mai recent: Premiul pentru Cea mai buna Creatie Coregrafica pentru solo-ul de dans contemporan "Forces", in coregrafia si interpretarea lui, din cadrul Competitiei Mondiale de Balet. Deasemenea, el este dansator- principal in cadrul filmului international de dans "Deus Ex Machina", productie 2015.



    Acum, semneaza coregrafia si conceptul coregrafic in cadrul Bucharest Orchestra Festival si Aventurile Fantastice ale lui Peer Gynt, eveniment ce va avea loc pe 13 septembrie la Teatrul de vara Herastrau, din capitala, eveniment aflat sub bagheta maestrului dirijor Cristian Lupes. Deasemenea, printre invitatii speciali se afla personalitati precum: Marius Manole (actor TNB) si Alexandra Ungureanu (solist vocal).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu