luni, 12 august 2013

Se apropie AeroNautic Show



         Sambata 17 august, de la ora 15.00, pe Lacul Aroneanu se va desfasura AeroNautic Show, un spectacol unic in Romania ce va avea loc in premiera in zona Moldovei.
       Cei care vor ajunge la evenimente  ii vor cunoaste pe Iacarii Acrobati ce reprezinta singura formatie privata de acrobatie aeriana din Romania. Formatia este cunoscuta in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS si participa anual, cu avioanele Yak 52, la peste 30 de demonstratii aeronautice in Romania, Europa si mai nou chiar pana in Orientul Mijlociu.
     Pilotul Ioan POSTOLACHE este Cap Formatie, are 46 ani si peste 5000 de ore de zbor la bordul a peste 10 tipuri de avioane, fiind  fost component al Lotului National de Acrobatie al Romaniei. El este cel care a intemeiat formatia Hawks of Romania, in prezent fiind Pilot Instructor la scoala de zbor Regional Air Services.
       Pilotul Dan CONDERMAN are 40 ani si peste 7000 ore de zbor fiind si el Fost component al Lotului National de Acrobatie si in prezent Pilot Comandant Boeing 737, Line Training Captain.
        Consiliul Judetean Iasi este principalul organizator al evenimentului, alaturi de  Asociatia Aeronautica Romana, Aeroportul Iasi si Aeroclubul Romaniei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu