duminică, 18 august 2013

Pregătiți pentru un concurs de mountain bike?

         Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike invita pasionatii de MTB la cea de-a XIV-a editie a concursului de cross country Pe Roti Verzi, care va avea loc  in padurea Barnova.  Pe un traseu de 5,5 km concurentii vor face 2 pana la 6 ture, in functie de categorie, Race sau Elite, diferentiat pentru fete si baieti. Incepand cu ora 9.00 se ridica pachetul de start, urmand ca startul sa se dea la ora 11.00, la bariera Bogonos. Pe traseu vor fi doua posturi de alimentare, la start si pe Batraneasa, inainte de intrarea in padure.
       Participantii vor gasi in pachetul de start  energizante, un bidon pentru apa, bonul pentru paste, numarul de concurs si de participare, produse promotionale, iar cei care urca pe podium vor primi premii in bani sau piese pentru bicicleta. O veste buna este ca vom face cronometrarea cu chipuri. 
      Nu se fac inscrieri in ziua concursului. Inscrieri doar online pana la data de 20 august iar concursul va fi duminica, 25 august si este organizat de Clubul IasiBike in parteneriat cu CTE Turistor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu