marți, 13 decembrie 2016

Moș Crăciun a ajuns la Căsuța cu cireșe din Dacia

      Elevi din clasa a X a A de la Colegiul Național Emil Racoviță din Iași au dus cadouri și au citit povești micuților beneficiari de la Căsuța cu cireșe din Dacia, centru al Organizației Salvați Copiii din Iași. Elevi însoțiți de mame sau cadre didactice au împărțit jucării, dulciuri, cărți celor 50 de copilași care vin la centru și care provin din familii defavorizate.

     Bucuria de pe chipurile celor mici era mare și s-a putut observa foarte bine în momentul în care li s-a spus că sunt daruri de la moș Crăciun și elevii sunt ajutoarele moșului. Multe zîmbete au fost cînd au căutat în pungulițe și au găsit fele de fel de dulciuri și jucării colorate.








    După împărțirea darurilor Sara Guzel și un coleg de clasă au citit povești iar mama Sarei, doamna Monica Guzel a servit micuții cu baclava special făcută pentru cei mici.
    Nimic nu se compară cu un gest frumos care bucură copilașii care nu au posibilități financiare, ai căror părinți nu își permit astfel de lucruri pentru ei.


    Gestul elevilor din clasa a X a de la Colegiul Național Emil Racoviță din Iași a fost nemaipomenit și copiii de la  Căsuța cu cireșe din Dacia le mulțumesc încă o dată, lor, adulților care s-au implicat și domnului diriginte Marinel Șerban.
    Tuturor reverențe și sărbări cu bucurii, sănătate, numai gînduri bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu