miercuri, 7 decembrie 2016

Cine merge la Balul de Caritate "Crăciun din inimă de student"

      Pe 16 decembrie, ASII în parteneriat cu Facultatea de Informatică (FII) va organiza Balul de Caritate "Crăciun din inimă de student", ajuns acum la cea de-a XIII-a ediție.
    Prin intermediul acestui eveniment caritabil, ASII își propune ca anul acesta ajutorul să se îndrepte către familia Bodoga, o familie cu două fetițe, din nefericire fiecare dintre ele având probleme grave de sănătate.


    Evenimentul va avea loc vineri, 16 decembrie 2016 de la ora 18.30 la Casa de Cultură a Studenților din Iași, iar pe scena Casei de Cultură vor urca interpreţi, solişti, actori, şi voluntari talentaţi, cu toții urmărind acelaşi scop nobil: grupurile vocale Wrekapelle și VIP, dirijor Raluca Zaharia, trupa de teatru Excelsior (compusă și din artiști FII), moment de dans de societate oferit de către clubul DanceStudio Iași, artistul ieșean Claudiu Cârstean, artiștii FII, Raluca Plugariu și Răzvan Nica& Co., Thomas și Maria Luisa Andrici, renumita trupă de teatru IDIOT, trupa de dans Quasar și nelipsita trupa ieșeană Aproape Unplugged.
   În timpul pauzelor, se va organiza o licitație de produse hand-made și prăjiturele făcute cu multă trudă de către voluntarii noștri, dar și de către o persoană de o dăruire sufletească de neimaginat, șeful patiser Mihaela Ulman. 
   O altă supriză constă în organizarea unei licitații deosebite de tablouri realizată cu sprijinul unui tânăr pictor ieșean, cunoscut deja în întreaga lume, Alexandru David.
   Dacă și tu îți dorești să contribui la realizarea unui Crăciun cât mai reușit pentru această familie, te așteptăm în holul de la parterul Facultății de Informatică (Corpul C al Universității „Alexandru Ioan Cuza”), în fiecare zi între orele 10 - 16, unde poți dona în schimbul unui bilet de intrare la eveniment. De asemenea, biletele se pot achiziționa și în seara evenimentului.
    Mai multe detalii despre eveniment găsiţi la adresa: https://www.caritate.asii.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu