vineri, 5 septembrie 2014

Diana Petcu va cînta la Palas Mall

       Sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 17.00, sunteți cu toții așteptați, mari și mici, copii și părinți, nepoți și bunici, în Orășelul „O inimă de Broscuță”, găzduit de Târgul de carte școlară și rechizite Excelsior, din Atrium Palas Mall. Pentru sâmbăta aceasta v-am pregătit trei voci de poveste!

   Prima îi aparține fetiței Beatrice Florea, fire veselă, spontană, prietenoasă și iubitoare de animale. Ea a participat la mai multe festivaluri naționale și internaționale, unde a obținut multe trofee, dintre care amintim de Premiul III la Mamaia Copiilor 2014, Premiul I la Festivalul Internațional Ti Amo Onești, trofeul Festivalului Ritmuri pe Portativ Vaslui etc. A fost invitată, de asemenea, la emisiunea Next Star de pe Antena 1.
   Cealaltă voce cristalină este a Dianei Petcu, o tânără multi-medaliată la concursurile de muzică. Cântă de la 5 ani și a adunat în timp un număr impresionant de diplome și trofee. A fost invitată la numeroase spectacole și emisiuni TV. A participat la trei festivaluri internaționale, în Macedonia, Ucraina și Letonia, venind acasă numai cu Premiul I. În prezent, cântă mult în duet cu Andrei Mihnea Cerbu.
    Spectacolul din Orășelul „O Inimă de Broscuță” va fi încheiat în stil de neuitat de exotica Rawanne, o tânără de origine libaneză, stabilită în România. Abordând un nou stil muzical, exotica Rawanne a reușit să cucerească toate topurile din Europa încă de la vârsta de 13 ani. Împletește cu succes imaginea teen-swag cu cea glamour, în care regăsesc, cu siguranţă, mulţi adolescenţi.
    Orășelul din Palas vă așteaptă de asemenea, cum v-am obișnuit, cu o sumedenie de câștigători la tombola cu premii: volumele din Colecția O inimă de Broscuță, tricouri haioase cu personajele cele mai celebre, insigne, puzzle-uri și fotografii realizate împreună cu vedetele Orășelului, fie că vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de păpușile-gigant care reprezintă personajele centrale ale poveștii: Fleo - Puricelul cel Viteaz (care află că viața nu-i nici pe departe o glumă proastă și că adevărata bogăție înseamnă să ai prieteni buni și devotați), Worman - Viermișorul de Mătase (care ne aduce aminte că inocența, frumusețea inimii și mintea nepătată sunt atuurile cele mai de preț ale copilăriei) și Rose - Mama-Picătură (de la care învățăm că nimic nu poate sta în calea unei inimi care iubește neînfricat).
    Vă așteaptă o nouă după-amiază de distracție și voie bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu