miercuri, 24 septembrie 2014

Business Days, cel mai amplu eveniment de afaceri din România, ajunge la Iași

       A 16-a ediţie a Business Days, cel mai amplu eveniment de afaceri din România, va avea loc la Iaşi în perioada 1-2 octombrie. Reunind cele mai de interes subiecte pentru comunitatea de afaceri locală, dezbătute de speakeri de top români şi străini, acesta le oferă, totodată, participanţilor multiple oportunităţi de networking şi creare de parteneriate. Iaşi Business Days va fi organizat în cadrulCentrului de Evenimente din incinta complexului Palas Mall.

      Evenimentul de la Iaşi va beneficia de oportunităţile de networking marca Business Days, care au determinat, în cadrul ediţiei anterioare, desfăşurată la Cluj, încheierea unor afaceri de până în 10.000 lei (conform cu declaraţiile făcute de 36,4% dintre participanţi), între 10.000 – 100.000 lei (27,7%), 100.000 – 1.000.000 (30,3%) şi de peste 1.000.000 lei (5,6%).
      La Iaşi Business Days va aşteaptă două seri internaţionale de networking. Cine vrea să îşi dezvolte afacerea la nivel global ori să pătrundă pe pieţe internaţionale cu produsul sau serviciul său, va avea oportunitatea să participe la serile internaţionale care se desfăşoară atât în 1, cât şi în 2 octombrie. Participanţii vor avea ocazia să facă networking, într-un cadru dedicat, cu organizaţii facilitatoare, reprezentanţi de companii străine, expaţi, reprezentanţi ai consulatelor şi ambasadelor germane, olandeze, austriece, britanice, franceze, israeliene şi americane.
     Obiectivul acestor seri este de a facilita contactul şi interacţiunea între firmele străine prezente sau interesate de a investi în ţara noastră şi firmele din Româniadornice de a găsi parteneri în ţările respective. Accesul la aceste sesiuni se face pe baza de invitaţie din partea organizatorilor sau achiziţionând tichete Premium2 sau VIP.
     Sub motto-ul „Învaţă de la cei mai buni”, Iaşi Business Days le va oferi participanţilor, pe lângă cele 16 workshopuri, 5 workshopuri de tip Masterclass, cu teme atent alese, care răspund nevoilor de dezvoltare ale oricărui antreprenor sau manager de succes: Arta investiţiilor pe bursă. Ghid Practic; Work the Sysyem: The Simple Mechanics of Making More and Work Less; Self-Mastery; Sound Genius. Leadership and Music; Small Business Growth.
     Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi care au un cuvânt de spus în lumea afacerilor, precum Giorgio Fabbri, Marcin Wojcicki, Sam Carpenter, Radu Georgescu, Paul J.R. Renaud, Marian Berdan, Marius Ghenea, Felix Pătrăşcanu, Dragoş Anastasiu, Dragoş Pavăl, Dan Zaharia, Vasile Armenean,Dan Fiterman, Sergiu Neguţ, Gabriel Mardarasevici, Cristian Nacu, Amalia Sterescu, Doina Cepalis, Adrian Cioroianu şi mulţi alţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu