marți, 13 ianuarie 2009

Mereu apare o criza!

Da, mereu este vorba de o criza.Fie ca mult mediatizata criza economica care lasa asa zise urme pe intreaga planeta si evident, era oarecum imposibil sa nu ajunga si prin Romania. Si cum acum toate s-au modernizat rapid, cred ca aceasta criza a ajuns cu un Intercity pe la noi. Intersant ca dupa anuntata criza, mai toti anunta disponibilizari si dau vina pe CRIZA. Unii fac crize de nervi ca nu mai gasesc cum sa fraiereasca masele.
Anul 2009 este un an care nu a venit cu semn bune.Si cum aceasta criza economica nu era suficienta, a mai aparut inca una:criza gazelor.Cu o belea nu vine singura, a mai atras alta. saraci sunt multi, poate prea multi dar acum o parte dintre ei stau in frig.Ca in frig stau si cei care nu au bani sa-si plateasca facturile si tin repartitoarele inchise pentru ca se anunta facturi "interesante". Nu ar fi primul an, prima iarna cu surprize la plata intretinerii. Putini fac sesizari iar mai putini reusesc sa-si sustina cauza si sa o rezolve.
Pina la urma crizele continua iar pe omul de rind i-l arde la buzunare si traieste, munceste pentru a-si plati datoriile catre stat. Asa ca fiecare are criza...proprie, asta pe linga acele crize comune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu