joi, 9 martie 2017

Mai sunt cîteva zile pînă se dă startul celei de a doua ediții a campaniei “Zâmbet în Dar”

Începutul de primăvară dă startul celei de a doua ediții a campaniei “Zâmbet în Dar” organizată de Salvați Copiii Iași. Activități sportive, spectacole de muzică și dans și concursuri antrenante vor oferi și anul acesta comunității ieșene prilej de mișcare, bună dispoziție și generozitate pentru o cauză bună: peste 100 de copii care trăiesc în condiții de sărăcie extremă au nevoie de sprijin pentru a merge în continuare la școală.
Campania începe cu energie și optimism pe 18 martie 2017 când voluntarii Salvați Copiii vor fi prezenți în cartierele ieșene în cadrul evenimentului „Ascultă-ne povestea și fii Dăruitor de zâmbete pentru copii”.

Este o acțiune care se va desfășura în perioada martie – septembrie 2017, perioadă în care voluntarii vor ajunge în fiecare lună în mijlocul comunității cu informații despre proiectele organizației, lansând invitația către cei interesați de a ajuta prin donații copiii incluși în programele Salvați Copiii Iași. Pentru copiii și tinerii pasionații de ciclism, Salvați Copiii Iași pregătește “Concursul de Biciclete Zâmbărețe” lansat cu mare succes anul trecut în cadrul primei ediții a campaniei. Organizat pe 5 categorii de vârstă: 4-6 ani, grupa exclusiv pentru roți ajutătoare, 7-9 ani, 10- 12 ani, 13-14 ani și 15-18 ani, concursul are scopul de a încuraja mișcarea în aer liber, spiritul de competiție și generozitatea.
Și pentru că alături de cei dragi, zâmbetele și bucuria se regăsesc zi de zi, Salvați Copiii Iași vă invită în luna iunie la „Sărbătoarea zâmbetelor în familie”, un eveniment dedicat întregii familii cu ateliere creative, ateliere de pictură, standuri cu dulciuri și alte produse alimentare și mascote jucăușe. Toamna va veni anul acesta la Iași în pași de dans, cu unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale campaniei “Zâmbet în Dar” - spectacolul “Piruete pentru zâmbete”.
Grația și ritmul își vor da întâlnire pentru a sărbători frumusețea, talentul și bunătatea. Și pentru că buna dispoziție este molipsitoare, campania vă așteaptă cu multe alte evenimente surpriză care se vor încheia pe data de 22 noiembrie 2017 cu o gală caritabilă organizată la Grand Hotel Traian.

Fondurile colectate în cadrul campaniei sunt folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu