vineri, 3 martie 2017

Denis Ivanov și Lea Yoanna Adam vor reveni la Iași

Pe 27 mai  va fi recital extraordinar la Biblioteca BCU din Iași, cu "Émotion Piano Duo "compus de Denis Ivanov  (Rusia ) și Lea Yoanna Adam.
Vor mai fi concerte cu Orchestra la Bacău pe 25 mai,  Dénis cântă Beethoven 5 Concertul Imperial, și  doamna Lea Yoanna Adam pe 1 iunie la Bacău. Aceasta va  mai cînta Concertul Warchovian " de Richard Addinsell, iar tot pe 1 iunie Dénis cinta Imperialul la Pitești. Pe 3 iunie cei doi vor avea recital extraordinar cu ''ÉMOTION Piano Duo "la Centrul cultural rus din București , cu muzica de compozitori francezi și ruși.



"ÉMOTION PIANO DUO " duetul pianistic format în 2009,  este rezultatul osmozei a doi artiști de talie internațională : Lea-Yoanna ADAM, pianista franceză de origine română,  și Dénis Ivanov, pianist rus, care incarneaza..  ."talentul profund, într-o vibranta și emoționantă  interpretare artistică, dincolo de virtuozitate. ..".



 Cei doi pianiști, renumiți pe scenele din :Germania, Austria, Italia, Franța, Luxemburg, Japonia și U.S.A., formează un duet de o " rară complicitate muzicală și interpretativa,  care subliniază sensibilitatea autentica cu care își apropriaza repertoriu pianistic la 4 mâini,  cu un program mereu  inedit și original,  în care își găsesc locul și transcriptii proprii făcute de cei doi pianiști, care atrag atenția criticilor și provoacă entuziasmul publicului, în concertele lor"........extract din Ouest France 2015 și Germania gazet. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu