joi, 24 martie 2016

Alexandru David şi talentul său


Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” anunță cu bucurie că artistul plastic ieșean David Alexandru , cu vârsta de 10 ani a câștigat locul al III-lea la faza națională a Concursului inițiat de firma Toyota România, intitulat „Dream Car Art Contest” 2016.Astăzi s-au făcut publice rezultatele concursului.
Lucrarea sa intitulată „Balanceyota” vrea să atragă atenția asupra fenomenului încălzirii globale și la faptul că este necesară asigurarea unui echilibru între zonele calde și zonele reci ale Terrei, în așa fel încât fiecare zonă să-și păstreze caracteristicile naturale.

Nu numai lucrarea este reușită, dar și ideea aflată la baza lucrării lui David este foarte actuală si originală, sugestiv transpusă în desen și culoare, autorul transmite astfel un mesaj puternic la nivel vizual, fiind o plăcere să privești și în același timp să o descoperi (la nivel de mesaj). 
David a obținut locul III la categoria de vârstă 7-11 ani, categoria a II-a.
La această competiție au participat aproximativ 3000 de concurenți din toată țara.
În 2015,  David a participat la această competiție, obținând locul I, la categoria sa de vârstă cu lucrarea intitulată „Happyota”.
Locul III obținut de David anul acesta îi asigură un loc la jurizarea internațională a lucrărilor, jurizare care se va desfășura în Japonia.

Comunitatea ieșeană trebuie să cunoască aceste succese, să se bucure de ele și să se bucure că din rândul ieșenilor se remarcă atât de frumos, cu rezultate ce confirmă talentul său deosebit un copil de 10 ani cu care ne mândrim- David Alexandru.
.
   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu