vineri, 20 februarie 2015

Chitaristul Andrei Cerbu are propria trupă

     Ieșeanul Andrei Mihnea Cerbu  a reușit să-și mai îndeplinească o dorință  și anume să aibă propria trupă. Aceasta este formată din copii cu vîrste de 12, 13, 14 şi 15 x 2 . Membrii trupei proaspăt înfiinţate, THE IRON CROSS repetă mult și vor bucura publicul cu piesele lor.

Cel care a avut iniţiativa şi curajul de a face o formaţie cu copii cu vârste atât de mici este nimeni altul decât, Andrei Mihnea Cerbu ocupantul locului al treilea, la emisiunea concurs „Românii au talent” de la PRO TV, unde a uimit nu doar juriul, ci o ţară întreagă cu talentul sau, şi la 11 ani s-a clasat pe locul III.
În anul 2010, Andrei avea deja o formaţie cu care cânta, KIDS ROCK. Şi avea doar 8 ani. La zece a lansat prima lui copoziţie, intitulată „Feelings”. De atunci, au mai fost şi alte piese compuse de acest copil minunat şi plin de talent.
Alături de Andrei, basistul trupei, Rareş Vlad Gherman. 13 ani şi participări la olimpiada de muzică şi diferite concursuri şi spectacole de caritate. Cei doi au avut mai multe colaborări muzicale .
Elevul eminent de 14 ani, cu premii la concursurile de literatură, limbi străine, matematică şi fizică, pasionat de ecologie chitaristul și vocalul formaţiei, Matei Iancu.
Cel de al patrulea membru este toboşarul trupei, Bogdan Stan. Alături de Ariadna, face parte dintre cei mai ”bătrâni” componenți ai formației. Are 15 ani şi este fost coleg cu Andrei în formaţia Kids Rock.
O fată este întotdeauna primită cu bucurie în mijlocul unui grup de băieți; astfel, clăparul formației ”The Iron Cross” este Ariadna Munteanu, o fata de 15 ani fan al muzicii rock, care studiază pianul de la 8 ani și timp de doi ani a fost membră în trupa Lucky 13.
Proiectul THE IRON CROSS are susţinerea nu doar a părinţilor copiilor, dar şi a mai multor oameni din domeniul muzical cum ar fi, Nicu Patoi, Bobiţă Cătuşanu, Nicu Covaci şi alţii, care consideră ca va fi una dintre cele mai îndrăgite formaţii nu numai de către copii, dar şi de către adulţi.
Copii au în repertoriu atât compoziţii proprii, cât şi cover-uri. În primăvara acestui an vor scoate un EP cu patru noi piese, la care vor fi filmate și videoclipurile.
  Mult succes, talentaților!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu