vineri, 31 iulie 2015

Un campion are nevoie de sprijin!

    Pentru a il ajuta pe colegul lor, Ludovic, IA ŞI Urcă a hotarat sa faca o adunare pentru duminica, 2 august prin care vor sa isi arate suportul pentru acesta. Pentru ca prietenii si colegii il stiu o persoana foarte activa s-au gandit sa parcurga un traseu din zona. 
Foto Facebook IA Şi Urcă pentru Ludo!

   Asadar, oricine este binevenit si fiecare va parcurge traseul cum doreste: alergand, pedaland sau facand o simpla drumetie, iar la sfarsit organizatorii evenimentului astepta ca fiecare sa contribuie cat poate pentru aceasta cauza.
   Ludovic a fost diagnosticat cu borelioza, boala evoluând in pofida tratamentului instituit în România spre un diagnostic mai complex, Multi Infection Syndrom, afecțiune care se tratează exclusiv la o clinica specializată în Germania, cu niște costuri care depășesc posibilitățile financiare ale sportivului. 
    Cei de la IA Şi Urcă fac apel la toti cei care ar putea să ajute sportivul care a "doborât" Kilimanjaro,Mont Blanc,Elbrus,Ararat,Kazbegy și multe alte varfuri, dar care din păcate este deocamdată pus la pământ de această perfidă boală.
   Puteți contribui cu bani în conturile:
euro: RO98BTRLEURCRT00E2635501
lei: RO39BTRL02401201E26355XX.
SWIFT: BTRLRO22
Titularul contului este Ludovic Iulian Vieru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu